Restrictii de circulatie in zona Stadionului! Vezi care sunt motivele


Primaria Cluj Napoca anunta ca in zona Stationului muncipal vor fi introduse restrictii de circulatie prin inchiderea unei benzi si desfiintarea unei treceri de pietoni.

Restrictiile vizeaza strada Uzinei Electrice  si Aleea Stadion si sunt cauzate de lucrarile care urmeaza sa inceapa la Sala de Sport multifunctionala si parkingul subteran.

Pe strada Uzinei Electrice va fi inchisa o banda de circulatie, sensul de mers spre Podul Garibaldi, si circulatia pietonala pe trotuarul adiacent locatiei viitoarei Sali multifunctionale.

De asemenea, pe timpul lucrarilor, va fi defiintata trecerea de pietoni de pe strada Uzinei Electrice la intersectia cu strada Splaiul Independentei si va fi infiintata o trecere de pietoni pe strada Uzinei Electrice la intersectie cu Aleea Stadion, care va prelua traficul pietonal de vis a vis de viitoarea Sala Polivalenta.

Statia RATUC de pe strada Uzinei Electrice va fi mutata pe strada Garibaldi, dupa pod, iar traseul nou al mijloacelor de transport in comun se va desfasura pe strazile George Cosbuc – Splaiul Independentei – Pod Garibaldi.

Pietonii care circula pe Aleea Stadion pot sa foloseasca trotuarul amenajat pe partea cu Hotel Sport, iar pietonii de pe strada Uzinei Electrice sa foloseasca unicul trotuar care prin trecerea de pietoni nou infiintata are continuitate cu cel de pe Aleea Stadion.

 

Comentarii Facebook