Război în declarații între PSD Cluj și alianța PDL-PNL: ”Viceprimarii de la Dej și Câmpia Turzii vor fi schimbați cât de curând”



PSD Cluj a răspuns la declarațiile lui Daniel Buda, co-președintele proaspăt formatei alianțe PDL-PNL, prin care acesta spunea că vor începe o ”campanie” de schimbare a viceprimarilor social-democrați din județ.

Il informăm că în marea majoritate a comunelor din judeţul Cluj, PSD are create majorităţi singur sau cu alte formaţiuni politice decât PD-L şi PNL. Declaraţiile domnului Buda sunt probabil pe post de sperietoare de ciori”, spun reprezentanții PSD Cluj.

În condițiile în care, în 80% din comunele unde avem viceprimari, PSD are majoritate în Consiliul Local, solicit în mod expres d-lui Buda să nu se mai lanseze în afirmații demagogice, doar cu scopul de a-și crea iluzia că ar avea un cuvânt de spus în acele comune. Probabil că aceste calcule aiuristice sunt profund influențate de multiplele ore de zbor între Cluj și Bruxelles, dar matematica e aceeași indiferent de fusul orar; recomand călduros d-lui Buda ca numărătoarea din avion să o confrunte apoi cu cifrele reale și abia apoi să se lanseze în afirmații publice, altfel cade în penibil. Eu în schimb îl asigur pe dl. Buda că viceprimarii de la Dej și Câmpia Turzii vor fi schimbați cât de curând”, a declarat și președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Totodată, aceștia îi cer ”public domnului Buda şi domnului Tişe să ne informeze modalitatea în care în timpul mandatului PD-L de la Consiliul Judeţean s-au achiziţionat copaci ornamentali, tuia cu 100 lei şi buxus cu 80 lei, balansoar cu 4.000 lei, amenajări de spaţii de fumat cu 40.000 lei, acesta fiind adevăratul jaf pe bani publici făcut de PD-L”.

 

Daniel Buda, co-președintele alianței ACL Cluj, a declarat, miercuri, că de săptămâna viitoare începe o campanie de refacere a majorităților PDL-PNL din consiliile locale.

 

Vezi AICI - Alianța PNL-PDL pornește o ”campanie” de schimbare a viceprimarilor PSD din Cluj: Vrem să refacem majoritățile din județ

Comentarii Facebook