Clujul are, probabil, cel mai modern Centru de îngrijire a câinilor comunitari - FOTO

 

Centrul de ecarisaj de pe strada Bobâlei din Cluj-Napoca a fost extins și modernizat, fiind probabil cel mai modern din România. 

 

Centrul destinat câinilor comunitari de pe strada Bobâlnei din Cluj-Napoca a fost extins de la 140 la 200 de boxe. ”Cred ca putem fi un model pentru celelalte orașe din România în ceea ce privește standardele la care sunt îngrijiți câinii fără stăpân.

 

Avem 138 de câini la Centru de ecarisaj în acest moment, din 331 de câini capturați până acum în 2014. Sunt 278 de adopții efectuate și le mulțumesc persoanelor și ONG-urilor care se implică în adopția câinilor! Este un semn al normalității aici, la Cluj, și mă bucur că împreună am reușit să nu avem nici un câine eutanasiat în municipiul nostru”, a declarat primarul Emil Boc, într-o postare pe Facebook.

 

Lucrările la Centrul de ecarisaj de pe strada Bobâlnei au fost demarate la data de 11 februarie și s-au finalizat în iunie. Am investit cca. 261.000 lei în urma licitației pentru aceste lucrări, față de 345.000 lei cât au fost alocați prin HCL 3/2014.

 

Puteți adopta oricare dintre cei 131 de câini aflați acum la Centrul de ecarisaj. Sunt necesare o adeverință de venit sau o copie după cuponul de pensie, o copie după contractul de casă și o sumă de 40 de lei, contravaloarea microcipului. Se întocmesc actele de adopție și procesul este încheiat”, a mai completat edilul șef.

Comentarii Facebook