Duminica 28 Aprilie

Alianța PNL-PDL pornește o ”campanie” de schimbare a viceprimarilor PSD din Cluj: Vrem să refacem majoritățile din județ


Daniel Buda, co-președinte al Alianței Creștin Liberale (PNL-PDL) Cluj, a anunțat că de săptămâna următoare începe o campanie de refacere a majorităților PDL-PNL din consiliile locale.

Astfel, ei urmăresc schimbarea viceprimarilor din partea PSD.

Am avut o primă discuţie cu colegii din PNL privind refacerea majorităţilor la nivel judeţean, iar acolo unde este viceprimar PSD, acesta va fi schimbat cu un viceprimar fie de la PNL, fie de la PDL, în funcţie de majorităţile care pot fi constituite şi de numărul consilierilor locali pe care îi avem. Nu va mai rămâne în funcţie niciun viceprimar PSD, pentru că PSD este principalul adversar politic al nostru. Ar fi vorba de 14 – 16 comune unde se vor schimba viceprimarii social-democraţi. Procesul de refacere al majorităţilor este unul firesc, atâta vreme cât discutăm de Alianţa Creştin Liberală”, a declarat Buda.

Ascesta spune că nu s-a discutat și despre schimbarea șefilor unor regii autonome sau a altor instituții aflate în subordinea CJ Cluj, însă a precizat că în cazul în care se vor face schimbări, acesta vor fi făcute ”pe cirterii de competență”.

Comentarii Facebook