PNL a anunțat lista candidaților pentru Consiliul Local Cluj-Napoca - FOTO


PNL a depus, luni, la Biroul Electoral Municipal, lista candidaților pentru Consiliul Local Cluj-Napoca.

Primul pe listă se află primarul Emil Boc, urmat de Alin Tișe și Stamatian Vasile Florin.

 

Mi-am depus candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca. Urmăresc ca, în următorii patru ani, Clujul să aibă cele mai multe locuri de muncă din România şi să fie oraşul cu cea mai bună calitatea a vieţii. Acest lucru este posibil şi am demonstrat că putem fi un competitor serios la adresa Bucureştiului şi credem că, împreună cu echipa PNL, putem avea, în Cluj-Napoca, oraşul cu cele mai multe locuri de muncă şi oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii din România”, a spus Emil Boc.

 

Am demonstrat în anii care au trecut că putem fi primul oraş din România în materie de calitate a vieţii. Nu putem fi mai buni decât Bucureştiul, în termenii populaţiei, pentru că e Capitală, dar Clujul poate fi oraşul numărul unu în România în ceea ce priveşte calitatea vieţii”, a mai spus Boc.

 

Când a fost întrebat despre declarația preşedintelui PMP, Traian Băsescu, care i-a spus că a venit timpul să predea ştafeta, Emil Boc a replicat: ”Prietenia rămâne, sfaturile nu”.

 

M-am bucurat să fiu astăzi alături de Emil Boc, Marius Nicoară, Alin Tişe, Florin Stamatian, Dan Tarcea, Radu Moisin, Gheorghe Şurubaru precum şi de alţi colegi din PNL Cluj, la depunerea candidaturilor pentru un nou mandat de primar şi consilieri locali ai Municipiului Cluj-Napoca.

 

Această echipă a gestionat în mod eficient administraţia Clujului, aşezându-l în mod incontestabil pe harta lumii, între oraşele cu cel mai ridicat nivel calitativ al vieţii, cel mai primitor, un important punct de atracţie pentru investitori şi bineînţeles pentru turişti. Investiţiile în marile proiecte de infrastructură, fie rutieră, de IT, socială, culturală şi sportivă (Stadionul şi Sala Polivalentă), au făcut din Municipiul Cluj-Napoca să devină principala atracţie turistică din România. Candidatura domnului primar Emil Boc precum şi a echipei domniei sale de consilieri locali constituie o garanţie pentru victoria PNL la aceste alegeri locale.

 

Personal sunt convins că din Parlamentul European şi din calitatea mea de membru al Comisiei de Dezvoltare Regională, prin continuarea parteneriatului cu domnul Emil Boc şi echipa domniei sale de consilieri la Primăria Municipiului Cluj-Napoca, dar şi cu Alin Tişe, preşedinte la Consiliul Judeţean Cluj, alături de echipa de consilieri, vom reuşi consolidarea parcursului european pentru municipiul şi judeţul nostru”, a declarat co-președintele PNL Cluj, Daniel Buda. 

 

Liberalii speră să obțină 14 mandayte de consilieri locali.


Iată lista completă a candidaților pentru Cosiliul Local Cluj-Napoca, din partea PNL:

1. Boc Emil
2. Tişe Alin Păunel
3. Stamatian Vasile Florin
4. Tarcea Dan Ştefan
5. Moisin Radu Marin
6. Florian Ovidiu Valeriu
7. Şurubaru Gheorghe
8. Gliga Florin Valentin
9. Dreoni Giacomo
10. Tomoş Constantin Ioan
11. Pop Ioan
12. Sărmaş Ioan Sabin
13. Constantea Radu Mihai
14. Moldovan Gabriela Iuliana
15. Raţiu Radu Florin
16. Pop Loredana
17. Ferdean Rareş Petru
18. Molhem Mohammad Bachar
19. Suciu Mihaela Rodica
20. Jurja Marius Sorel
21. Găbudean Călin Marcel
22. Vişan Ovidiu Vasile
23. Roman Adrian
24. Harlişca Radu Dan
25. Vaida Ovidiu
26. Brie Ionel
27. Irimie Andrei
28. Bodea Horaţiu Marius
29. Honcan Liana Doina
30. Găvruş Bogdan
Sălcudean Maria Irina
Cecălăşan Virgil Călin
Salcă Victor Eugen
Ţibre Vasile Ioan

 

Foto: Daniel Buda / Facebook

Comentarii Facebook