Miercuri 24 Aprilie

Nicoară atac la Buzoianu: ”Sunt dezamăgit că a ales PSD”. Buzoianu și PSD au replicat ACID

 

Senatorul Marius Nicoară, co-președintele PNL Cluj, și-a exprimat dezamăgirea pentru faptul că prietenului său, Octavian Buzoianu, a ”ales să reprezinte PSD la alegeri.

 

Octavian Buzoianu este într-adevăr prieten vechi cu mine. Sunt cu atât mai dezamăgit că a ales să reprezinte PSD la alegeri. L-am chemat în PNL acum mulți ani, dar a spus că nu îl mai interesează politica. Îmi pare rău că s-a alăturat PSD”, a spus Marius Nicoară, luni, 25 aprilie, la depunerea candidaturilor PNL la Consiliul Local și Primăria Cluj-Napoca.

 

PSD Cluj l-a atacat pe senatorul Marius Nicoară, căruia i-a amintit că ”în 2012 a fost și candidatul PSD la Primăria municipiului Cluj-Napoca, în alianța USL, PSD susținându-l acum patru ani necondiționat pentru că era singura persoană care putea să-l învingă pe Emil Boc.

 

Din păcate Marius Nicoară nu mai este conectat la realitate, este cu gândul la partidele de golf și nu mai are simțul măsurii, acestă stare fiind deja probată și când alături de cei din PD-L  l-au susținut pe dl. Mihai Seplecan în funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj. Oricum e regretabil că a predat vechiul PNL celor din PD-L.

 

Îi amintim senatorului Marius Nicoară că adevărații liberali sunt în partidul dlui. Călin Popescu Tăricenu iar ALDE la fel, ca și PSD susține la primăria Cluj-Napoca un candidat independent. Îi mai recomandăm senatorului Marius Nicoară să-și amintească declarațiile pe care le făcea în 2012 despre Emil Boc și despre faptul că a umblat după Boc cu cătușele prin oraș”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

Octavian Buzoianu, candidat independent Primăria Cluj-Napoca, dar susținut de PSD, a replicat și el, spunând că: ”Nu intru în politică, nu mă interesează cariera politică, iar aceasta este dovada consecvenței mele pe termen lung. M-am motivat să candidez ca independent pentru că doresc să îmi pun amprenta asupra dezvoltării Clujului și să depolitizez administrația.

 

Îl cunosc de mult timp pe Marius Nicoară și e adevărat că de-a lungul anilor am avut multe discuții cu el să intru în partid, așa cum și alte partide mi-au propus, dar subliniez, sunt consecvent principiilor mele. Candidez independent din dorința de a aduce un plus de vitalitate administrației clujene. 

 

Aș fi fericit dacă și PNL sau membri ai PNL care mă cunosc și au încredere în mine ar veni alături de toți cei care mă susțin, pentru binele Clujului”, a spus Octavian Buzoianu. 

 

Comentarii Facebook