Hotelul si parking -ul de la viitoarea Filarmonica Transilvania, scoase din nou la licitatie!

 

Primaria Cluj Napoca cauta un investitor caruia sa ii concesioneze lucrarile de construire si adminsitrare a hotelului si parkingului care va fi construit la viitoarea Filarmonica Transilvania.

Lucrarile sunt estimate de catre specialistii administratiei locale la suma de 68.994.581 de lei si presupun construirea unui hotel pe B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 106 si a unui parking subteran cu 350 de locuri pe terenul destinat obiectivului de investitii "Centru Cultural Transilvania si Filarmonica de Stat".

"In cadrul ansamblului urmeaza sa se proiecteze si realizeze o cladire care va avea o serie de functiuni si anume: spatii de cazare in regim hotelier, apartamente care vor putea fi inchiriate in acelasi regim hotelier, dar pe perioade nelimitate de timp, situatie in care acestea pot fi folosite de catre cei care le-au inchiriat, fie pentru locuinte de serviciu sau spatii de birouri pentru sedii de firme, restaurante, spatii administrative, sali de conferinte, sali de expozitie, parking, sau alte functiuni care vor fi in corelare cu destinatia ansamblului cultural", a precizat viceprimarul Radu Moisin, care a coordonat colectivul de avizare a proiectului.

De asemenea, subsolul va avea mai multe niveluri, intre care si parcarea subterana, dar si alte spatii pentru centrala termica, centrala de ventilatie, de apa, electrica, stingere automata, vestiare pentru personal, depozite, grupuri sanitare, spalatorie, calcatorie, adapost ALA si rezervoare apa incendiil.

"Propunerea tehnica prezentata de catre ofertant va avea in vedere faptul ca parcajul realizat de catre ofertant va avea un numar de minim 350 de locuri de parcare. Aceste locuri de parcare, odata realizate vor fi administrate de catre Primaria municipiului Cluj-Napoca, prin intermediul Serviciului parcari, subordonat acesteia. Propunerea tehnica prezenta va putea avea si un numar mai mare de locuri de parcare, diferenta acestora care se ridica peste numarul minim de 350 va reveni in exploatarea si administrarea concesionarului", a mai specificat Radu Moisin.    

 
Solutiile tehnice care vor fi alese de catre arhitecti vor fi avizate de Comisia Tehnica de Urbanism si Amenajarea Teritoriului.

Viceprimarul Radu Moisin a mai precizat ca investia va fi concesionata firmei pe o durata de maxim 49 de ani, cu posibilitate de prelungire pentru jumatate din perioada initiala.

"Durata de proiectare si executie a obiectivului este de maxim 36 luni pentru intreg ansamblul si maxim 18 luni pentru parking de la semnarea contractului de concesiune, defalcati dupa cum urmeaza:  executia investitiei trebuie sa inceapa in maxim 6 luni de la data semnarii contractului de concesiune. In cele 6 luni premergatoare, candidatul desemnat castigator va trebui sa obtina toate actele, avizele necesare executiei lucrarilor", a mai precizat viceprimarul.

 

Primaria Cluj Napoca a scos proiectul la licitatie si in 31 martie, potrivit rolicitatii.ro.

 

Citeste si...

Primaria clujeana a pornit la "vanatoare" dupa un investitor pentru parking -ul si hotelul de la Centrul Cultural Transilvania

Hotelul si parkingul Centrului Cultural Transilvania vor costa 70 de milioane de lei!

Asa va arata Filarmonica Transilvania - VIDEO si Galerie FOTO

Comentarii Facebook