Primaria clujeana a pornit la "vanatoare" dupa un investitor pentru parking -ul si hotelul de la Centrul Cultural Transilvania


Primaria Cluj Napoca a demarat procedurile pentru a gasi un investitor caruia sa ii concesioneze lucrarile pentru construirea parking -ului si a hotelului din cadrul ansamblului Centrul Cultural Transilvania.

Administratia locala estimeaza valoarea investitiei de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 106 la 68.974.001 de lei. Potrivit anuntului de intentie al Primariei Cluj Napoca, citat de rolicitatii.ro, investitia ar urma sa fie terminata in termen de 36 de luni de la adjudecarea licitatiei.

In cadrul ansamblului de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 urmeaza sa se realizeze o cladire care va avea o serie de functiuni: spatii de cazare in regim hotelier, apartamente care vor putea fi inchiriate in regim hotelier, dar pe perioada nelimitata de timp. Aceste apartamente vor putea fi folosite ca locuinte de serviciu sau spatii de birouri pentru sedii de firme.

De asemenea, in aceasta cladire vor functiona restaurante, sali de conferinte si sali de expozitie. La ultimul nivel al cladirii vor fi amenajate spatii de recreere: piscina, sauna, saloane de intretinere si fitness.

Durata concesiunii catre firma care va castiga licitatia este de 49 de ani, cu posibilitate de prelungire pentru jumatate din perioada initiala. Castigatorul va oferi Primariei Cluj Napoca, in schimbul concesiunii terenului, o redeventa.

 

De asemenea, parking -ul va avea 320 de locuri si va putea fi folosit de cei care vin la Centrul Cultural Transilvania pentru a asista la un concert al Filarmonicii Transilvania sau la o expozitie.

 

Amortizarea investitei va fi facuta din perceperea de taxe si chirii pe parking, hotel si celelate spatii din cladire.

 

Citeste si...

Hotelul si parkingul Centrului Cultural Transilvania vor costa 70 de milioane de lei!

Asa va arata Filarmonica Transilvania - VIDEO si Galerie FOTO

Comentarii Facebook