Deputatul Horea Uioreanu despre comportamentul agresiv al lui Alin Tise: confirma necesitatea controlului psihiatric pentru persoane publice

 

Deputatul PNL Horea Uioreanu a luat astazi atitudine fata de comportamentul pe care presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, l-a avut fata de reporterul Stiri de Cluj, Horea Soica in  conferinta de pe. Redam mai jos pozitia oficiala a reprezentantului PNL.  

 

"Referitor la injuriile proferate de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Paunel Tise, la adresa jurnalistului Horea Soica, nu pot decat sa-mi exprim consternarea fata de limbajul pe care il foloseste un demnitar al statului roman.

 

Pe de alta parte, domnul Alin Paunel Tise face singurul lucru pe care il stie atunci cand i se pune o intrebare: eludeaza raspunsul acuzand oamenii ca ii ataca familia. Practic, domnul presedinte nu stie sa faca diferenta intre viata publica si cea privata, pentru el demnitatea de presedinte al legislativului judetean este tot una cu aceea de tata.

 

El nu poate sa deosebeasca intre intrebarile care privesc demnitatea publica si cele care privesc viata personala. Reactia pe care a avut-o fata de reporterul stiridecluj.ro nu ma mira foarte tare, avand in vedere antecedentele domnului Tise, cel putin in relatia cu mine. Eu il intrebam de drumuri, el ma facea frizer...

 

De cate ori am sesizat public problemele din institutia pe care o conduce, el a raspuns prin atacuri la persoana, desi eu nu am spus niciodata nimic de el, familia sau averea sa. M-a jignit in repetate randuri, si asta pentru ca domnia sa nu cunoaste arta dialogului. Orice observatie privind activitatea publica o transfera in plan personal si nu suporta criticile. Cred ca e putin narcisist....


Pe de alta parte, daca ii urmariti declaratiile facute de-a lungul timpului, o sa observati ca niciodata Alin Paunel Tise nu a avut curajul raspunderii. Mai mult, dupa ce s-a impaunat ani de zile ca, impreuna cu fostul vicepresedinte Radu Bica, a construit stadionul, acum cand apar probleme cu licitatiile in zona, gata cu responsabilitatea. El are doar merite, nu si responsabilitati. Nici Radu Bica nu mai exista, iar el nu stie nimic despre „activitatile” prietenului si subordonatului sau, ceea ce mi se pare putin credibil. si mai are ceva: nervii extrem de slabi, este coleric sau, poate, doar stresat.

 

Iata ca propunerea mea de amendare a legii electorale, in mandatul trecut. in sensul efectuarii de catre persoanele publice, unor controale psihiatrice, atat la depunerea candidaturilor cat si pe parcurs, se dovedeste a fi necesara. Asa am evita sa intre in spatiul public, in functii de demnitari ai statului, persoane al caror psihic nu este suficient de puternic si care, atunci cand sunt cu musca pe caciula, stiu doar sa ameninte."


Horea Uioreanu

 

Vedeti cum presedintele Consiliului Judetean in loc sa raspunda la intrebari in conferinta de presa il face pe jurnalistul Horea Soica, mincinos ordinar si spune ca are practici de santaj.

Comentarii Facebook