Agentia de monitorizare a presei Active Watch despre comportamentul lui Alin Tise: se impune sanctionarea din partea PD-L

 

Agentia de monitorizare a presei Active Watch considera ca la modul in care s-a comportat Alin Tise se impune o reactie de sanctionare din partea conducerii PDL.

 

"Consideram extrem de grave aceste amenintari, mai ales ca vin din partea persoanei ce detine cea mai importanta functie din judet. Politicienii si autoritatile trebuie sa inteleaga ca rolul  jurnalistului este sa informeze publicul, sa demaste abuzurile, coruptia si injustitia. De aceea, ei trebuie sa respecte opiniile acestora, chiar si atunci cand acestea ii deranjeaza.


Consideram ca se impune o reactie de sanctionare a comportamentului dlui Tise din partea conducerii PD-L. Persoanele publice, in special politicienii, au o protectie mai redusa in ceea ce priveste dreptul la viata privata decat cetatenii obisnuiti. In momentul in care iti asumi calitatea de persoana publica, mai ales atunci cand detii o functie publica, iti asumi si riscul ca viata privata sa fie expusa publicului, atunci cand faptele semnalate sunt de interes public".

 

Deputatul Horea Uioreanu despre comportamentul agresiv al lui Alin Tise: confirma necesitatea controlului psihiatric pentru persoane publice

Comentarii Facebook