Alin Tise, intrebat de reporterii Stiri de Cluj despre amenintarile cu moartea adresate unui jurnalist, nu crede ca trebuie sa isi ceara scuze LIVE VIDEO

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj Alin Tise sustine la aceasta ora o conferinta de presa. Reporterii Stiri de Cluj il vor intreba despre amenintarile cu moartea pe care i le-a adresat jurnalistului Mihai Soica de la Evenimentul Zilei. Inregistrarea telefonica a fost difuzata in premiera in cadrul emisiunii Stiri de Cluj LIVE din 19 ianuarie.

 

Alin Tise a fost invitat sa participe la emisiune, dar nu a dat niciun raspuns.

 

Vedeti aici invitatia.

Televiziunile nationale au preluat subiectul si au facut dezbateri pe larg despre aceasta tema. Alin Tise a fost invitat si la emisiunea difuzata de vineri, 20 ianuarie de Antena 3, dar nici acolo nu a dorit sa participe sau sa intervina prin  telefon.

Pana la aceasta ora, presedintele Consiliului Judetean Cluj nu si-a cerut niciodata scuze pentru limbajul si tonul complet nepotrivite folosite in discutia telefonica cu jurnalistul Mihai Soica. Chiar mai mult, a trecut la alte acuzatii spunand ca a fost santajat, desi nu a adus niciodata vreo dovada in acest si nici nu a spus cine, unde, in ce context si cu ce l-a santajat. In discutia telefonica, Alin Tise face referire la familie si spune ca jurnalistul s-ar fi legat de familia lui, dar intrebarea reporterului a fost despre administrarea stadionului, fara a pomeni vreodata de familia presedintelui Consiliului judetean Cluj.

 
Presedintele Consiliului Judetean Alin Tise l-a acuzat astazi pe reporterul Stiri de Cluj Horea Soica, ca i-a fotografiat copilul la botez si de acolo vin acuzatiile ca s-a legat de familia lui. Vedeti mai jos imaginile video in care Alin Tise merge cu copilul spre toata presa prezenta la intrarea in catedrala si ii intreaba prietenos " Ce faceti voi?". D-l Alin Tise nu a avut nicio problema cu ceilalti jurnalisti, ci doar cu cel de la Stiri de Cluj. In plus, in imagini atat video, cat si foto, nu se vede nicaieri fata copilului, ci pur si simplu un bebelus in brate. Deci d-l Alin Tise fie nu a vazut niciodata aceste imagini, fie minte in conferinta de presa. Vezi imaginile la care se refera Alin Tise


Iata ce a declarat astazi Alin Tise, invocand imaginile de mai sus.




Comentarii Facebook