Consilierii judeteni ai PNL Cluj "mulg" de bani primariile conduse de liberali


Potrivit declaratiilor de interese depuse de consilierii judeteni ai PNL Cluj, din cei 7 alesi, sase au firme si incaseaza sau au incasat sume frumusele de pe spatele primariilor conduse de liberali.

Consilierul Eugen Cecan a lucrat in 2010 in opt contracte pentru sase primarii din judet pentru executia unor lucrari de constructii prin firma K&P Construct, unde era asociat cu 90 la suta. Acesta a incasat suma de 513.000 de lei. Comunele care i-au platit bani grei alesului liberal sunt cele din: Belis, Capusu Mare, Vad, Frata, Garbau sau Vultureni, toate conduse de primari liberali, si pentru care a realizat lucrari de amenajari de pasarele, poduri, podete si instalatii electrice, scrie Mediafax.

Eugen Cecan a scris in declaratia de interese ca din 22 septembrie 2010 nu mai detine nicio actiune la firma K&P Construct.

Consilierul judeteal Mihai Szeplekan este platit lunar de primariile comunelor Taga, Sanmartin si Sanpaul, conduse de primari PNL, cu sume cuprinse intre 450 (de la doua primarii) si 1.100 de lei (de la o primarie). Tanarul politician ofera primariilor asistenta juridica pe durata nedeterminata, in baza unor dispozitii ale primarilor.

Un alt contract a fost semnat cu primaria din comuna Belis, in valoare de 1.000 de lei, intre 1 februarie 2009 si 31 mai 2010.

Marius Balaj, un alt ales liberal, are actiuni la firmele SC Prodmaris, Gheorghe Iancu la SC Raginoasa, Marius Manzat la SC Palace Impex si Paliman Prodexim si Liviu Miclaus, la SC L&L Consulting, SC Dorliv si SC Sweet Mall Cafe.

Sotia consilierului Liviu Miclaus, Loredana, detine un contract civil de prestari servicii pentru AJOFM Cluj incheiat in martie 2011, prin care este remunerata cu 200 de lei pe ora. Contractul are o durata de cinci luni.

Comentarii Facebook