Ce companie vrea sa isi puna numele pe Cluj Arena si cat ofera! Fanii au ales deja un nume


Societatea care administreaza Cluj Arena, SC Cluj Arena SA, a inceput demersurile pentru a vinde numele stadionului, dar suporterii au ales deja un nume.

Oficialii poarta tratative avansate cu Banca Transilvania, care ar fi dispusa sa achite suma de 700.000 de euro, dar fanii U Cluj vor ca arena sa se numeasca "Dr. Mircea Luca", dupa numele celui mai longeviv jucator al echipei.

Doctorul Luca a fost medic orelist si a jucat la U Cluj in echipa de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Pe site -ul oficial al fanilor, ucluj.ro, acestia cer ca "Dr. Mircea Luca" sa fie numele oficial al arenei.

Banca Transilvania ar fi dispusa sa achite 700.000 de euro pe an pentru a-si pune numele pe noua arena, dar CJ Cluj negociaza si cu alte companii.

 

"Consiliul Judetean Cluj negociaza cu mai multe societati pentru numele arenei sportive a judetului Cluj. Banii proveniti in acest fel sunt necesari pentru administrarea arenei in conditii optime, contractul cu FC Universitatea Cluj acoperind doar un sfert din necesar. Pana in acest moment, in cadrul negocierilor derulate, nu s-a stabilit nicio suma concreta, valorile aparute in mass media fiind speculative si neavand nicio legatura cu realitatea. La momentul finalizarii discutiilor derulate in acest sens, Consiliul Judetean Cluj va proceda la informarea publica asupra prevederilor care reies din contract", precizeaza reprezentantii Consiliului Judetean Cluj.

Comentarii Facebook