Clujeanul Mircea Pop, prințul BUGETAR, a DEMISIONAT din funcţia de director general al CNADNR

 

Clujeanul Mircea Pop, catalogat de presă drept ”prințul bugetar” pentru averea sa, a demisionat din funcţia de director general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR). Pop l-a scos din sărite pe Victor Ponta.

 

Averea unui functionar de la Directia de Drumuri Cluj: Mercedes, Jaguar si vila pe Mediterana de 200.000 de euro

 

Premierul a anunțat că l-a chemat la el pe Mircea Pop la Guvern după ce Corpul de Control al primului-ministru a finalizat o acţiune de control şi că și-a dat demisia.

 

Premierul s-a enervat după ce directori din CNADNR au participat joi, la Bâlea Lac, la o şedinţă de ”plan operativ”, iar discuţiile s-au finalizat în cursul serii, astfel că participanţii au plecat din staţiune în noaptea de joi spre vineri, potrivit companiei.

 

Presa a scris că şefii CNADNR au petrecut la munte, în timp ce meteorologii anunțau prăpăd în țară.

 

Duminică seara, directorul Companiei de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, Mircea Pop, a anunțat Comandamentul de iarnă că instituţia s-a implicat în deszăpezire la nivel naţional, dar că a fost o intervenție discretă.

 

Prințul BUGETARILOR din Cluj, ajuns șef peste autostrăzi! Mircea Pop a "căpuşat" toate marile proiecte de infrastructură

Dezvăluiri despre clujeanul Mircea Pop, ajuns șeful Companiei de Autostrăzi: Umbla cu valiza plină cu dolari VIDEO

Comentarii Facebook