Tișe plin de aroganță în scandalul DEMOLĂRII centurii Apahida: ”NU mă interesează problema!”

 

Senatorul PDL, Alin Tișe, acuzat că știa de faptul că centura Apahida va ”obtura” noua pistă de 3.500 de metri și totuși a mers mai departe cu proiectul, declară acum, din Parlament, că nu îl interesează problema.

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, îl acuză pe fostul șef al instituției că știa că pista de 3.500 de metri va fi obturată de centura Apahida, dar nu a permis continuarea proiectului și demararea investiției la pistă. Citește AICI ce declară Uioreanu.

 

Contactat telefonic, Alin Tișe a declarat, din Parlamentul României, că nu-l interesează problema. ”Problema cu pista ține de Aeroport. Nu mă interesează problema. Nu mă interesează cine e Uioreanu și ce spune el. Cine e Uioreanu?”, a declarat Alin Tișe, după care a spus că are alte treburi și că este ocupat.

 

Proiectul pistei de 3.500 de metri a Aeroportului Internațional Cluj a fost promovat în mandatul de 4 ani a lui Alin Tișe ca un succes. Tișe a pierdut alegerile din iunie 2012, fiind învins de Horea Uioreanu, între cei doi fiind o uriașă rivalitate. Tișe nici măcar nu a participat la ceremonia de investire a lui Horea Uioreanu în funcție.

 

Foto: Tișe explicând pe unde va trece noua pistă de 3.500 de metri

 

În 2011, construirea pistei de 3.500 de metri era unul dintre obiectivele principale ale lui Alin Tișe, după cum se vede și din comunicatul de la jos, pe care îl puteți găsi, în format electronic, și pe site-ul cjcluj.ro.


Comentarii Facebook