Clujeanul Eckstein Kovacs Peter va candida la sefia UDMR

Actualul consilier prezidential pentru Minoritati Nationale, Eckstein Kovacs Peter, a anuntat ca va candida pentru functia de presedinte al UDMR.

 

"Am anuntat primul candidatura mea pentru ca vreau sa fie clar: nu candidez impotriva cuiva si nu am o candidatura "iepure", prin care sa ma retrag in ultimul moment si sa sustin pe cineva", a declarat fostul senator de Cluj, Eckstein Kovacs Peter, citat de adevarul.ro.

 

Pentru alegerile programate la inceputul anului viitor si-au anuntat pana acum candidatura Eckstein Kovacs si Kelemen Hunor, ministrul Culturii. "Daca pragul electoral de intrare in Parlament va fi afectat de ramanerea noastra la guvernare, voi lua decizia iesirii din Coalitia actuala", a mai spus Ecksein Kovacs.

 

Actualul presedinte al UDMR, Marko Bela, a anuntat ca se gandeste sa nu mai candideze. El a declarat ca in 11 decembrie va anunta oficial decizia luata.

 

Eckstein Kovacs este licentiat in Drept la UBB Cluj si a fost din 1990 pana acum deputat, consilier local, ministru si senator.

Comentarii Facebook