Viorel Timoce, presedintele Partidului Conservator Cluj Napoca cere demiterea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu


Presedintele Partidului Conservator Cluj Napoca, Viorel Timoce, cere demiterea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, pe care il acuza ca nu este un bun roman.

Viorel Timoce isi exprima "indignarea fata de declaratiile Guvernatorului Romaniei privind acordarea creditelor de la banci pentru sprijinul statului, si care au dus la colapsul tarii prin nerambursarea acestora catre banci".

Presedintele PC Cluj Napoca sustine ca prin aceasta declaratie Guvernatorul BNR a sfidat poporul roman, care "in aceste momente grele trebuie sprijinit nu batjocorit. Cerem organelor abilitatea statului Roman, clarificarea declaratiei reale si daca este necesar demiterea acestuia, prin inlocuirea lui cu un roman adevarat neinmatriculat politic, care sa conduca destinele Bancii Nationale Romane si care prin deciziile sale sa contribuie printr-un sprijin real la recuperarea creditelor fara ipoteci si executari silite deoarece poporul roman a trecut prin momente grele atat inainte cat si dupa 1989 printr-o politica gresita pe alocuri clientelara guvernantiilor respectiv actuale Partidului Democrat Liberal".

Comentarii Facebook