Bustul doctorului Mircea Luca, amplasat in fata stadionului Cluj Arena VIDEO


Bustul doctorului Mircea Luca, fosta glorie a U Cluj, va fi amplasat in fata stadionului Cluj Arena.

"Voi face o propunere catre clubul Universitatea pentru a personaliza spatiile pe care le avem, respectiv pista, tribuna 1, tribuna 2, peluza 1 si peluza 2 cu nume importante ale clubului Universitatea: Moina, Ivansuc, Luca. Tot ceea ce Universitatea a avut important in materie de sport si cred ca propunerile noastre vor fi imbratisate de cei de la Universitatea Cluj.

De asemenea, vom propune amplasarea in fata stadionului a bustului Doctorului Mircea Luca pe scuarul din fata, tocmai pentru a transmite fata de toti cei care sunt legati de vechea arena si de actuala arena, pentru a intra in normalitate si din acest punct de vedere", a declarat Alin Tise.

 

Societatea care administreaza Cluj Arena, SC Cluj Arena SA, a inceput demersurile pentru a vinde numele stadionului, dar suporterii au ales deja un nume.

Oficialii poarta tratative avansate cu Banca Transilvania, care ar fi dispusa sa achite suma de 700.000 de euro, dar fanii U Cluj vor ca arena sa se numeasca "Dr. Mircea Luca", dupa numele celui mai longeviv jucator al echipei.

Doctorul Luca a fost medic orelist si a jucat la U Cluj in echipa de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Pe site -ul oficial al fanilor, ucluj.ro, acestia cer ca "Dr. Mircea Luca" sa fie numele oficial al arenei.

 

Vezi detalii despre cererea suporterilor mai jos...

Ce companie vrea sa isi puna numele pe Cluj Arena si cat ofera! Fanii au ales deja un nume

Comentarii Facebook