Biroul Tarii Motilor va fi deschis la Bruxelles, in replica la cel al Tinutului Secuiesc, deschis de Laszlo Tokes - VIDEO


Deputatul Mircia Giurgiu a declarat ca va deschide la Bruxelles un birou al Tarii Motilor, in conditiile in care Ministerul Afacerilor Externe nu va lua masuri pentru a-l inchide pe cel al Tinutului Secuiesc.

"O sa depun o interpelare adresata ministrului Afacerilor Externe, in care sa solicit punctul oficial de vedere al Romaniei pentru ca din cate vedem pana in acest moment reactia autoritatilor romane a fost foarte slaba, aproape inexistenta (n.red. in urma deschiderii biroului Tinutului Secuiesc la Bruxelles). Drept pentru care, daca vom constata ca nu exista absolut nimic concret sau coerent din partea Ministerului Afacerilor Externe, atunci am vorbit deja in Muntii Apuseni si am discutat cu mai multe persoane si o sa deschidem o reprezentanta a Muntilor Apouseni la Bruxelles, pentru a promova Tara Motilor si aici este vorba despre traditie, turism, produse, mestesuguri si sprijin pe programe impreuna cu cei de la Bruxelles", a declarat Mircia Giurgiu.

 

Biroul Tinutului Secuiesc a fost deschis la initiativa lui Laszlo Tokes, vicepreseontele Parl eur si al edutodeputatolor UDMR< Iuliu Winkler si Sogor Csaba.

 

Vezi si...

Mircia Giurgiu strange semnaturi pentru reluarea lucrarilor la Autostrada Transilvania VIDEO

Comentarii Facebook