Mircia Giurgiu strange semnaturi pentru reluarea lucrarilor la Autostrada Transilvania VIDEO


Deputatul Mircia Giurgiu a anuntat ca va demara o campanie de strangere de semnaturi in Parlament pentru a forta Guvernul sa asigure finantarea pentru continuarea lucrarilor la Autostrada Transilvania.

Daca nici asa nu va reusi sa il induplece pe Emil Boc pentru a finanta autostrada, Mircia Giurgiu va initiata o motiune simpla sau una de cenzura.

"Voi incepe peste doua saptamani o actiune de strangere de semnaturi in Parlament pentru a face presiuni la adresa Guvernului in vederea reluarii lucrarilor la Autostrada Transilvania. Voi aduna semnaturi de la parlamentari de la toate partidele si din toate regiunile tarii. Speram sa determinam Guvernul sa reia lucrarile asa cum a promis. in vara acestui an se implinesc sapte ani de la inceperea proiectului din care s-au realizat doar 53 de kilometri din cei peste 400 de kilometri. Daca Guvernul nu dispune reluarea lucrarilor, am putea sa initiem o motiune simpla sau una de cenzura in care sa solicitam reluarea lucrarilor", a declarat Mircia Giurgiu.

Parlamentarul independent a mai spus ca in aceasta vara se implinesc 7 ani de la demararea lucrarilor la autostrada si in tot acest rastimp s-a reusit terminarea a 53 de kilometri din cei 400 pe care trebuie sa ii aiba Autostrada Transilvania.

Mircia Giurgiu a mai spus ca daca, s-ar asigura o finantare sustinuta, autostrada Transilvania ar ajunge in 2 ani pana la granita cu Ungaria.

 

Vezi si...

Americanii de la Bechtel pleaca pe "ascuns" din Romania EXCLUSIV

Guvernul se bucura ca Bechtel isi strange utilajele si pleaca din Romania! VEZI motivul

 

Comentarii Facebook