Apar semafoare pe DN 1, în Florești. Șulea promite că dispar ambuteiajele. Nu e însă destul pentru a rezolva problemele de trafic

 

Primarul Horia Șulea anuntă că, în circa 20 de zile, floreștenii vor avea semaforizare pe DN 1.

 

Miercuri, la CNADNR intra la avizare proiectul privind semaforizarea. Sper ca unii sa nu uite ca in Floresti se circula pe patru benzi de mai bine de 4 ani! Dupa avizare in aprox. 20 de zile putem da in functiune semaforizarea. Aceasta va interzice virajul la stanga de pe Avram Iancu. Nu se vor mai crea ambuteiajele de pana acum. Avem nevoie de minim inca un sens giratoriu, in zona reprezentantelor auto/Spitalul de Urgenta.

 

Administratorul drumului, singurul care poate efectua lucrari de orice fel pe DN, DRDP / CNADNR ne tot promite giratiile. Daca nu vor fi facute, dam in functiune semaforizarea, cu giratia din Centru. Oricum, decat sa stai in trafic 20 de minute, mai bine mai rulezi 400 de metri. Si, evident, asa se rezolva problema traversarilor, care vor fi semaforizate. Acest aspect e extrem de important.

 

Din pacate acesta este respectul pe care DRDP/CNADNR il poarta florestenilor: in loc sa se ocupe de marcarea drumului, de inlocuirea semnelor de circulatie, de reparatiile la rigolele de pe margine care sunt ciuruite, unii viseaza drumuri Express…”, a scris Horia Șulea pe Facebook.

 

Initial s-a vorbit despre realizarea unor benzi reversibile, pe DN 1, dar proiectul a căzut. De un an, Primăria din Florești așteaptă avizele CNADNR pentru montarea semafoarelor pe DN 1.

Comentarii Facebook