Modificare IMPORTANTĂ de trafic în Piata Gării. Cum se va circula - FOTO

 

Viceprimarul Clujului, Gheorghe Șurubaru, a explicat că circulatia în Piata Gării va suferi modificări importante pe durata a cel putin 3 luni. 

 

În Piata Gării se derulează lucrări la drum, dar și de unificare a pasajelor, motiv pentru care erau necesare aceste restrictii. 

 

În principiu se modifică circulatia. Sensul de circulatie în fata Gării va fi numai către Calea Baciului. Cei care vin dinspre Baciu vor avea deviere pe Caragiale și strada Fericirii către strada Horea. 

 

Vom devia accesul pe strada Căii Ferate de pe Oașului, pe străzile Traian și Decebal, astfel încât în fata Gării să se poată derula lucrările de tramă stradală și de unificare a pasajelor. 

 

Pe Horea, practic, nu va mai intra nimic. Nu este închisă strada, este deschis accesul centru - Gară, dar șoferii vor fi deviati pe cealaltă bandă, care înainte era cu acces dinspre Calea Baciului, cu acces pe strada Horea.

 

Azi a functionat de probă ca să vedem cum merge. În fata Gării se va putea lucra concomitent la ambele proiecte. Restrictiile vor dura minim 3 luni, până când se acoperă partea de unificare a pasajelor și după aceea se acoperă”, a declarat Gheorghe Șurubaru, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca.

 

Planul de circulatie a fost stabilit și trebuie avizat de Politia municipiului Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook