Alin Tise merge pe urmele mesterului Manole! Licitatiile se "darama" una dupa alta


Licitatia pentru construirea Centrului de Management Integrat al Deseurilor, viitoarea "fabrica" de gunoi a judetului, a fost trasa pe linie moarta de Curtea de Apel Cluj.

Licitatia a fost castigata de societatea Hidroconstructia, dar firmele care au pierdut contractul au depus o contestatie la Curtea de Apel Cluj pe motiv ca licitatia a fost organizata "dupa ureche". "Documentele societatii care a castigat licitatia nu erau oficiale. Este vorba despre bilanturile contabile, dar si dovezile ca firma a mai lucrat si in alte parti. Curtea de Apel Cluj ne-a dat castig de cauza si a dispus societatii care a castigat sa isi refaca documentatia. Asteptam sa vedem ce seva intampla", a spus unul dintre reprezentantii societatii care a cotestat licitatia.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, recunoaste ca sunt probleme in documentatia firmei care a castigat licitatia si ca a solicitat unele lamuriri. "Am cerut refacerea unor documente si am cerut primariilor pe unde aceasta firma a lucrat sa ne ofere unele lamuriri si acte", a spus Alin Tise.

Intre timp, licitatia este blocata si proiectul bate pasul pe loc. Valoarea totala a lucrarii este de 76.453.255 de euro, din care Fondul European de Dezvoltare Regionala asigura 38.773.186 de Euro, bugetul de stat 8.723.967 Euro, iar diferenta de 28.956.102 euro este asigurata de judetul Cluj.

Licitatia pentru construirea Centrului de Management Integrat al Deseurilor a fost adjudecata in 15 februarie.

Comentarii Facebook