Alin Tise vrea sa construiasca aeroportul din Brasov, desi are "restante" la cel din Cluj VIDEO


Consiliul Judetean (CJ) Cluj ar putea sa construiasca si administreze aeroportul din Brasov in urma unei asocieri cu o firma privata.

Presedintele CJ Cluj, Alin Tise, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa ca Aeroportul International Cluj in colaborare cu firma UTI, cea care a construit terminalele de la aerogara din Cluj, ar putea sa se asocieze pentru a construi si administra viitorul aeroport din Brasov.

"Este o investitie de 60 de milioane de euro pe care am anuntat ca am fi interesati sa o derulam. Urmeaza sa fie facuta o licitatie si daca vom castiga vom trece la treaba. Acest proiect presupune ca firma UTI va construi aeroportul si il va administra in colaborare cu Aeroportul International Cluj. Banii care vor rezulta vor intra in bugetul Consiliului Judetean", a afirmat Alin Tise.

CJ Cluj este actionarul majoritar al Aeroportului International Cluj si ar urma sa participe indirect la acest proiect.

 

Consiliul Judetean Cluj are ganduri de extindere, desi la Aeroportul International Cluj lucrurile bat pasul pe loc. Locuitorii din zona Someseni-Apahida sunt nemultumiti ca nu s-au facut exproprierile, cu toate ca au primit promisiuni din partea lui Alin Tise.

Comentarii Facebook