Alin Tise, finul lui Boc, locul 10 intr-un top al celor mai bogati presedinti de Consilii Judetene din tara


Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, se afla, potrivit averii sale, pe pozitia zece intr-un top al celor mai bogati sefi de consilii judetene. Tise are 8 case si un cont serios in banca.

Presedintele CJ Cluj se poate considera un om bogat daca stam sa numaram cele 7 case pe care pe detine, dintre care 6 in Cluj si una in Hunedoara. In plus, Alin Tise a mai adaugat pe declaratia sa de avere din 2011 inca un imobil pe care l-a cumparat dintr-un credit in valoare de 220.000 de euro.

La acestea, se mai adauga inca aproape 194.000 de lei, adunati din munca de notar a sotiei, indemnizatia sa si chirii. In plus, mai detine bijuterii in valoare de 15.000 de euro.

Legat de ultima sa achizitie, casa de 220.000 de euro, Alin Tise a declarat ca avea nevoie de aceast imobil pentru ca urmeaza sa i se nasca primul copil. "Asteptam un copil si avem nevoie de spatiu mai mult. Este o chestiune normala. Imi asum ce am trecut in declaratia de avere. Tin sa precizez ca aceasta locuinta a fost achizitionata printr-un credit si nu este a mea pana cand nu voi plati suma de 220.000 de euro. Deci nu se poate spune ca mi-am luat o casa pentru ca nu este a mea", a spus Alin Tise.

Interesant este ca "baronul" clujean isi va achita creditul in 3 ani, bazandu-se pe veniturile grase ale sotiei sale care detine un birou notatial.

Top national al celor mai bogati presedinti de Consilii Judetene, realizat de realitatea.net, este dominat de un liberal, Aristotel Cancescu, presedintele CJ Brasov, care are in cont suma de 4.319.030 de euro, dar si alte proprietati.

Locul secund in top este ocupat de presedintele CJ Ilfov, Cristache Radulescu, cu o avere de 2.602.396 de euro, iar pe trei este Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta, cu circa un milion de euro in conturi si plasamente, case, terenuri si o colectie de masini.

 

Vezi si...

Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, si-a luat o casa de 220.000 de euro

Alin Tise despre casa de 220.000 de euro: "Asteptam un copil si avem nevoie de un spatiu mai mare"

Comentarii Facebook