Premierul Emil Boc, chemat sa inaugureze un drum comunal la Frata. Uioreanu ii plateste deplasarea!

Deputatul PNL de Cluj, Horea Uioreanu, l-a invitat pe premierul Emil Boc la inaugurarea unui drum comunal in localitatea Frata.

 

"Il invit pe domnul prim-ministru ca, pe 7 august, sa vina si sa inaugureze si un drum comunal la Frata, in judetul Cluj. Va avea ocazia sa vada un drum care este cu adevarat de interes local, realizat de un primar liberal. Jalonul necesar ii va fi pus la dispozitie de autoritatile locale, iar eu ma angajez sa ma ocup de transportul lui la Palatul Victoria", a spus deputatul liberal.

 

Horea Uioreanu crede ca Emil Boc si Guvernul sunt obligati sa continue lucrarile si la Autostrada Transilvania. "Domnul Boc are dreptate atunci cand spune ca nu conteaza lungimea drumurilor inaugurate, important este sa se modernizeze cat mai multe drumuri de interes national, mai ales daca ele trec prin fata caselor unor demnitari. Iar vestea data ieri privind suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor nu poate decat sa ne bucure, mai ales daca aceasta va avea in vedere si Autostrada Transilvania. Si cand spun Autostrada Transilvania nu am in vedere sutele de milioane de euro pe care statul le datoreaza companiei Bechtel pentru lucrarile executate, nici sumele platite ca penalitati, ci ma refer la reluarea lucrarilor de construire propriu-zise. Premierul si guvernul sau este obligat sa faca asta pentru a demonstra ca stie sa construiasca, nu doar sa finalizeze lucrarile incepute de altii", mai spune p0arlamentarul clujean.

Comentarii Facebook