Alin Tise a semnat contractul european de finantare a "fabricii de gunoi", desi proiectul este contestat VIDEO


Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, a semnat contractul privind finantarea proiectului de construire a "fabricii de gunoi" la Pata Rat, dar proiectul este contestat in instanta.

Licitatia castigata de firma Hidroconstuctia, care ar urma sa realizeze lucrearea, a fost contestata si instanta clujeana a dispus conducerii CJ Cluj sa reanalizeze documentatia depusa pentru ca nu toate actele sunt conforme.

Presedintele CJ Cluj, Alin Tise, a anuntat ca se va conforma solicitarii. Intre timp, sambata, 9 iulie, acesta a semnat impreuna cu ministrul Mediului, Laszlo Borbely, contractul de finantate a proiectului, in valoare de 50 de milioane de euro,

"Ma bucur ca am avut sustinerea tuturor primarilor si a consiliilor locale care au inteles utilitatea si urgenta unui astfel de proiect. De asemenea, cred ca suntem intr-un stadiu avansat si cu implementarea, care va trebui sa fie finalizata in 52 de luni", a declarat Alin Tise.

 

De la semnarea contractului de finantare nu a lipsit nici premierul Emil Boc, nasul de cununie al lui Alin Tise.

 

Vezi si...

CLUJ: UE ne da 48 de milioane de euro pentru inchiderea rampelor de gunoi, dar sefii CJ Cluj se impiedica in licitatii VIDEO

Emil Boc despre BAC -ul 2011: S-au cernut valorile. "Ai carte, ai parte!" VIDEO

Depozitele toxice de la Uzinele Chimice Turda, decontaminate din fonduri europene VIDEO

Comentarii Facebook