Emil Boc le-a spus jurnalistilor din Cluj sa nu-l tot intrebe cand isi da afara ministrii incompetenti VIDEO


Primul ministru, Emil Boc, a declarat, sambata, la Cluj, ca remanierea guvernamentala se va face in functie de performantele fiecarui ministru.

"Analizele activitatii guvernamentale se fac in permanenta. Absorbtia fondurilor europene este unul dintre criteriile evaluarii activitatii guvernamentale, dar momentul concret nu este unul care sa se dezbata public, este unul care se anunta", a declarat Emil Boc.

Premierul le-a transmis jurnalistilor sa nu il tot intrebe cand isi va da afara ministru incompetenti.

"Spun asta ca sa nu repetati in fiecare zi: 'Cand are loc remanierea guvernamentala?'. Niciun prim ministru din lume nu dezbate public remanierile guvernamentale. Face evaluarile dupa criteriile activitatii Guvernului. Fondurile europene reprezinta unul dintre criteriile despre care am vorbit, stadiul investitiilor, dar si alte criterii. Cand are (n.red. primul-ministru) concluziile si momentul prielnic le anunta. Asta este specificul muncii oricarui guvern din Uniunea Europeana", a mai precizat Emil Boc.

Primul ministru a declarat la Cluj ca sunt probleme in acest moment cu implementarea proiectelor europene si absorbtia efectiva a banilor.

Comentarii Facebook