VIDEO - Un pilot din Rusia, aplaudat după ce le-a transmis pasagerilor informaţii despre Ucraina: „Războiul cu Ucraina este o crimă”


Un pilot al companiei aeriene Pobeda din Rusia, le-a transmis pasagerilor informaţii despre răboiul pornit de Rusia în Ucraina. Pilotul nu a  ezitat să îşi exprime părerea în legătură cu atrocităţile comise de armata rusească pe teritoriul Ucrainei, transmiţându-le călătorilor informaţii despre acest subiect înainte de a decola.

Pilotul le-a transmis pasagerilor care se aflau la bord că războiul trebuie să ia sfârșit în Ucraina, precizând că acesta reprezintă o „crimă”, conform Agora.md.

În legătura cu situația politică de astăzi, războiul cu Ucraina este o crimă și orice cetățean care gândește limpede o să mă susțină”, a transmis acesta. Pilotul a declarat că din punctul său de vedere este necesară oprirea atacurilor armate ale Rusiei

Pobeda este o companie aeriană ultra-low-cost și o filială deținută în totalitate de Aeroflot, transportatorul de pavilion și cea mai mare companie aeriană a Rusiei. Compania aeriana oferă servicii regulate către destinații naţionale și internaționale, pornind, în principal, din hub-ul său aerian al Aeroportului Internațional Vnukovo. 

De când au început, la sfârșitul anului 2014, serviciile de transport aerian,  Pobeda este considerată una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Rusia și Europa în 2019, devenind a treia companie aeriană ca mărime din Rusia în februarie, transportând 689.100 de pasageri în Ianuarie 2019. 

Comentarii Facebook