VIDEO - S-a crezut în Anglia: Un șofer, surprins de o cameră de bord în timp ce mergea pe contrasens pe autostradă


Un şofer a fost surprins când conducea pe contrasens, pe autostradă, momentul fiind filmat cu o cameră de bord. Şoferul care conducea o maşină înmatriculată în Prahova a intrat pe contrasens pe autostrada A4, în zona localităţii Cumpăna din judeţul Constanţa, joi, 7 iulie, în jurul orei 10:40.

Cu toate că în zonă se află o coadă lungă de TIR-uri ce aşteaptă să intre în Portul Constanţa, şoferul din Prahova a ignorat faptul că toate maşinile circula în sens invers şi şi-a continuat drumul pe contrasens, când putea pur şi simplu să întoarcă pentru a evita o tragedie.

 

Mai mult, el s-a întâlnit şi cu alte maşini, inclusiv cu cea care avea montată camera ce a filmat întreaga scenă, şi cu toate că şoferii l-au avertizat, acesta a făcut slalom printre ei şi a continuat să conducă pe contrasens.

Nu este pentru prima dată când şoferii circulă pe contrasens pe autostrada A4, dar şi pe autostrada A2, în apropiere de Constanţa. În urmă cu un an, pe 20 iulie 2021, zeci de șoferi au fost surprinși circulând pe contrasens.

Situaţia a fost atât de gravă încât autorităţile au decis modificarea Codului Rutier, iar noi reguli şi pedepse au fost introduse în legislaţie, la începutul acestui an.

Sursa video: Ziua de Constanța 

Comentarii Facebook