Vedetă din București, proprietară de club în Cluj-Napoca, și-a făcut cont pe o anumită platformă pentru adulți


Anda Adam (43 de ani), proprietara unui club de noapte din Cluj-Napoca, a uimit pe toată lumea, după ce s-a aflat că și-a făcut cont pe OnlyFans,

Vedeta și-a scos picioarele la înaintare, anunțând că și-a făcut cont pe celebra platformă cu poze și filmări deocheate. Nu este singura vedetă din România care face bani mulți pe această platformă. Pe Onlyfans sunt și Loredana Chivu, Daniela Crudu sau Ema Karter.

Cântăreața Anda Adam a fost o vedetă foarte cunoscută în România în anii 2000, dar acum ”steaua” i-a cam apus. Clubul clujean nu prea merge, așa că are nevoie de bani.

Deși nu mai este în vogă, Anda Adam mai susține concerte, dar veniturile nu se compară cu cele de pe platforma Onlyfans.

Blondina a pus un abonament de 10 dolari pe lună pentru cei care doresc să îi acceseze canalul și să vadă postări cu ea în ipostaze atrăgătoare.

Anda Adam are domiciliu în Cluj-Napoca și București

Anda Adam se plânge că locuitorii Clujului nu au apreciat-o suficient pentru că a deschis un club în oraș și a investit sute de mii de euro. Ea s-a plâns că a apărut în Știri de Cluj, după ce a parcat la mall, pe locurile persoanelor cu handicap.

Ulterior, poliția locală i-a dat amendă și pentru că a parcat pe o stradă din Cluj-Napoca și a blocat o bandă de circulație, pentru a-și lua copilul de la școală.

Vedeta a spus că a greșit numai o dată, la mall, dar a uitat de amenda primită.

Ea a parcat prima dată pe locul destinat celor cu handicap de la Vivo, în 29 ianuarie 2022.

Aere de București? Anda Adam și-a parcat BMW -ul la VIVO Cluj FIX pe locul destinat persoanelor cu handicap - VIDEO

În 2 februarie 2022, Anda Adam a fost oprită în cartierul Mărăști, de poliție, pentru o nouă parcare tupeistă. Mașina vedetei era parcată neregulamentar luni, 7 februarie, în jurul orei 09:00, în zona străzii Henri Barbusse, din Cluj-Napoca.

Anda Adam AMENDATĂ de Poliția Locală la Cluj, după ce și-a parcat BMW -ul cu nesimțire în intersecție

Câteva zile mai târziu a parcat tot pe strada Henri Barbusse, fără pic de jenă.

Anda Adam are mult TUPEU! A parcat în același loc, unde a fost amendata în 7 februarie - FOTO

În ciuda acestor abateri, pentru care și Emil Boc a urechiat-o, Anda Adam crede că locuitorii Clujului au fost duri cu ea.

Oamenii de acolo din Cluj nu au apreciat că un artist din București a venit să își investească banii în Cluj pentru a deschide un club unde ei să se poată distra. 

Am făcut o investiție destul de mare. În schimb, m-au criticat foarte dur, pentru că mi-am permis o dată, o dată, să pun mașina timp de 10 minute pe un loc cu semn de handicap. Respect foarte tare și ajut extrem de mult oamenii cu probleme. Însă, locul în care eu am parcat, și aici aș vrea să dau și o replică domnului Emil Boc, pentru că mă simt datoare și nu am avut ocazia să îi dau replica, este un loc într-un mod pe care îl cunosc foarte bine și unde există extrem de multe locuri pentru handicap. Primele trei rânduri ale acestui mall sunt numai locuri cu aceste însemne. O capacitate mult mai mare pentru oamenii cu handicap decât capacitatea efectivă a locurilor de parcare pentru acest mall.

Toți se vaietă. Au spus ”Domnule, ați făcut atâtea locuri pentru persoanele cu handicap și nici nu cred că avem atâția oamenii cu probleme care să vină să parcheze în același timp!”. 

În ziua în care mi-a fost făcută acea poză, printre cele 100 de locuri de parcare cu însemne de handicap erau parcate mașini cu numere de Cluj, vreo 20 dintre ele, 80 rămânând libere. Era imposibil ca ele să se ocupe toate, având în vedere că timpul meu era limitat și eu avema nevoie numai de 10 minute pentru a cumpăra ceva din mall. Unde erau 20 de-ai lor parcați, mi-am permis să pun și eu mașina pentru 10 minute și am fost taxată foarte dur.

Dar îmi place Clujul și oamenii care vin la noi la Cluj și știu să se distreze”, a spus Anda Adam, la emsiunea luin Denise Rifai. 

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, nu a ezitat să se lege de comportamentul artistei Anda Adam, după ce cântăreața a parcat neregulamentar în oraș. 

Cunoscuta cântăreață Anda Adam, a devenit o figură din ce în ce mai populară printre clujeni, comportamentul acesteia fiind remarcat inclusiv de primarul Clujului. Principalul motiv pentru care artista a ajuns subiect de bârfă în Cluj-Napoca este deschiderea clubului său în centrul orașului, însă, un alt subiect pentru care Anda Adam a devenit „cunoscută” este cel al parcărilor, după ce în iarnă, cântăreața a fost amendată de mai multe ori pentru că a parcat neregulamentar.

„I-ați zis să nu mai parcheze mașina aiurea prin Cluj?”, a declarat Emil Boc

Apoi, edilul a mai adăugat: „Fac diferența între dimensiunea ei artistică pe care o respect, dar dimensiunea civică și cetățenească trebuie să înțeleagă că e un cetățean ca oricare alta. În fața legii, toți suntem egali, de la Suzana Pop din Mănăștur și până la Emil Boc. Toți avem aceleași drepturi și obligații, Primăria Cluj-Napoca nu face diferențe”. 

Comentarii Facebook