Aere de București? Anda Adam și-a parcat BMW -ul la VIVO Cluj FIX pe locul destinat persoanelor cu handicap - VIDEO


Persoana care a parcat cu BMW -ul pe locul persoanelor cu handicap nu este nimeni alta decât cântăreața Anda Adam. 

Anda Adam și-a parcat BMW -ul pe locul destinat celor cu handicap, în poarta mall -ului VIVO

Știri de Cluj a scris vineri seara despre BMW -ul customizat, unic în România, parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap, de la centrul comercial VIVO Cluj. Mașina a fost pusă acolo pentru a fi cât mai aproape de intrarea la mall, pentru că în parcare erau destule locuri goale, dar mai la distanță.

Cel care e trecut pe lângă masina i-a scris mesajul: “Mi-ai luat parcarea cu BMW - ul, ia-mi si handicapul“.

BMW -ul i8 este unic în România

Artista și-a cumpărat BMW -ul i8 acum 2 ani, când a împlinit 40 de ani.

Ea se află la Cluj-Napoca de ceva vreme, pentru că ar urma să deschidă un club ne noapte alături de iubitul ei. Citește AICI mai multe.

Parcarea de la VIVO Cluj este una de cocalar, iar clujenii au taxat-o rapid pe artistă. ”Doamnă, aici e Ardealul! Alo! Ce-s cu aerele astea de mare divă, care parchează unde vrea și când vrea. Era prea departe ușa de la mall? Vă cădeau tocurile, dacă megeați 100 de metri?”, i-a transmis un internaut. 

Anda Adam a parcat cu nesimțire și în București

Anda Adam a mai fost criticată pentru modul nesimțit în care parchează. Acum 2 ani, în București și-a mai parcat bolidul în valoare de 150.000 de euro pe două locuri dintre care unul era rezervat persoanelor cu dizabilități.

Și atunci, internauții au scris că ”Anda Adam nu s-a decis de câte dizabilități suferă. De aceea, până se decide, făcând niște «șopinguri», a lăsat-o și ea așa, «în punctul mort»”.

Aceasta a spus atunci că a parcat pe două locuri pentru că mall-ul era aproape de ora închiderii.

Mă uit siderată la comentarii și realizez cu părere de rău că nimic nu o să se schimbe în țara asta prea curând! Din cauza mentalității și a gândirii românului pe sistemul: să moară și capra vecinului! Nimic constructiv, nimic pozitiv!

Nu sunt nici «blondă», nici prost șofer. Am terminat informatică și R.E.I, pe lângă faptul că sunt cântăreața și am și «fruntea lată»! Și am peste 1 milion de km conduși în 20 de ani de concerte prin țară! 

Mi-am permis să parchez așa pentru că era ora închiderii, ca atare refuz să cred că mai venea cineva cu dizabilități la vreun shopping pentru 15 minute!

După cum se vede și în poză, în acea zonă mai erau cel puțin 5-6 locuri pentru oameni cu handicap, toate libere!

Am parcat așa fix 5 min cât am urcat să iau o felie de tort copilului.

Copilul era în dreaptă spate, motiv pentru care am parcat așa ca să pot deschide ușa să îmi scot copilul din mașină.

La urcarea în mașină, cu copilul lângă mine, am fost înjurată în ultimul hal, făcută proastă și «certată» de o «domnișoară» cu pălărie neagră în cap stilul «vama veche», că data viitoare să parchez cum trebuie, nu ca «PROASTA» … citez”, a scris Anda Adam în mediul online.

anda-adam-masina-2.jpgAnda-Adam-BMW-i8-5-scaled.jpg

Comentarii Facebook