Tragedie! Un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun a căzut de la etajul 24 al unui bloc


O tragedie produsă în Rusia a îngrozit lumea. Un bărbat îmbrăcat într-un costum de Moș Crăciun a murit după ce s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 24 al unei clădiri.

Bărbatul, alpinist utilitar cu experiență, încerca să coboare cu funia pe fațada blocului din Chelyabinsk, pentru a-i surprinde pe copii cu daruri. Între cei care așteptau întâlnirea cu Moș Crăciun erau și copiii lui.

Bărbatul care se asigurase cu frânghii și echipament specific, s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la etajul 24, murind pe loc, potrivit New York Post.

În momentul tragediei, soția și copiii bărbatului se aflau în curtea blocului, privind neputincioși momentele dramatice.

Inițial, oamenii prezenți la fața locului au crezut că ”moșul” a făcut o cascadorie și au așteptat ca el să se ridice și să întâmpine copiii.

Fiul meu nu a înțeles nimic. Alții și-au dat seama ce s-a întâmplat și au plecat terifiați. Desigur, toți părinții sunt în stare de șoc”, a declarat un martor pentru presa locală.

O altă persoană a crezut că „moșul” a făcut o farsă și a aruncat un manechin de la etaj: ”Serbarea a continuat. La început nu a existat nicio bănuială că se petrecuse o tragedie”.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

62412831.jpg

Comentarii Facebook