Luni 15 August

Unii învață, alții fac grătare! Anchetă într-un colegiu, după ce au apărut imagini cu elevi care-și prăjesc mici în sala de clasă


Conducerea unui Colegiu Economic din Oradea a deschis o anchetă și a stabilit mai multe sancțiuni, după ce au apărut imagini cu elevii unei clase de a XI-a care prăjesc mici în sala de curs. Adolescenții s-au ales cu nota scăzută la purtare, iar profesorilor care erau de serviciu în acel moment li s-a atras atenția, fiind considerați „prea indulgenți” de către conducerea unității de învățământ, fiindcă nu au luat nicio măsură. 

Au adus un grill și s-au postat pe TikTok în timp ce făceau mici pe banca din clasă

Potrivit ebihoreanul.ro, imagini cu elevii unei clase de la Colegiul Economic „Partenie Cosma” din Oradea care prăjesc mici în casa de curs au fost publicate pe Tik Tok, iar conducerea unităţii a declanşat o anchetă. Imaginile au fost surprinse în urmă cu câteva săptămâni, într-o clasă a XI-a de la specializarea Turism şi Alimentaţie Publică.

S-a întâmplat acum vreo două săptămâni, a fost o chestiune tipică adolescenţilor, care vor să impresioneze pe anumite reţele de socializare şi au adus un grill la şcoală. Am avut o săptămână de promovare a specializărilor şcolii, cu un târg al specializărilor şi vizite ale elevilor de clasa a VIII-a, iar elevii din această clasă s-au gândit să facă mici la şcoală. Ei s-au organizat, au luat o tavă de mici, au adus grill a şcoală şi cartofi prăjiţi de-acasă”, a declarat directorul unității de învățământ, Daniel Negrean.

Acesta a precizat că toţi elevii care apar în înregistrare, dar şi cei care au participat au fost sancţionaţi cu scăderea notei la purtare.  De asemenea, profesorii de serviciu, care se pare că au simţit mirosul, dar nu au luat măsuri, dau declaraţii şi sunt pasibili de sancţiuni.


Comentarii Facebook