Un tânăr de 18 ani, tăiat cu sabia de doi indivizi, sub ochii prietenei sale. Victima a fost transportată de urgență la spital


Un tânăr de 18 ani a fost tăiat cu săbiile de alţi doi tineri în mijlocul străzii. În cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, informează joi IPJ Brăila.

Miercuri noaptea, în cartierul Obor, din municipiul Brăila, pe fondul unui conflict spontan, doi tineri l-au lovit cu săbiile pe un băiat de 18 ani, care se plimba alături de prietena sa, provocându-i mai multe tăieturi în zona membrelor.

Aseară, 17 august, în jurul orei 20:55, polițisti din cadrul Biroului Ordine Publică au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Oborului din municipiu o persoană ar fi fost agresată. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Brăila, în timp ce se afla împreună cu un prieten și o tânără pe strada Oborului, ar fi avut un conflict cu doi tineri necunoscuți ce se deplasau pe trotinete pe strada Oborului dinspre Aleea Narciselor. În urma conflictului, cei doi tineri l-ar fi rănit la mână și la un picior pe tânărul în vârstă de 18 ani cu obiecte tăietoare pe care le aveau asupra lor. Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Brăila.

În urma activităților efectuate, polițiștii au identificat doi tineri în vârstă de 15 și 19 ani, din Brăila, bănuiți că ar fi fost implicați în incidentul în cauză. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, au mai spus polițiștii brăileni. 


Comentarii Facebook