Un șofer cu Tesla a filmat cum a fost lovit de 4 ori VOIT la McDonalds. La Poliție, vinovatul s-a înmuiat și a spus că i-a ”ricoșat mașina” - VIDEO


Autoturismele Tesla filmează tot ce mișcă în jurul mașinii, la rezoluție foarte bună. Un român se poate declara norocos, pentru că așa poate demonstra cum a fost lovit intenționat cu mașina în parcarea McDonalds, de un șofer care apoi ar fi spus că nu e adevărat nimic și că lui i-a ricoșat mașina.

Sambata 09.04.2022 am mers singur la McDonalds Buzesti sa-mi cumpar mancare. Ieșirea din drive se face prin parcarea restaurantului, care este foarte mica si aveam calea de acces blocata. În timp ce evităm mașinile parcate aiurea ca sa ies, a intrat un individ destul de tare in parcare pe partea cealalta si ne-am intersectat la mijloc. Individul din fata mea mi-a cerut sa ma dau eu in spate ca sa parcheze pe un loc liber. Eu i-am cerut același lucru iar el si-a incrucisat mainile in semn ca el are timp si ca nu se misca. După 30 de secunde, a venit un angajat de la mcdonalds sa rezolve situatia, moment in care cel din fata a devenit agresiv și a început sa urle ca el nu vrea sa se dea deoarece legal eu ar trebui sa ii las loc deoarece eram pe contrasens deși m-am înscris in "depasire" cand el nu era deja ajuns la locul respectiv. (pe lângă alte injurii și îndemne sa invat legislatia). Dupa alte 30 de secunde - 1 minut, se trezește domul din filmare care stătea pe locurile de primit comanda (stanga spate) sa vina la mine la geam si sa isi izbească (fără exagerare) telefonul cu rama metalica de geamul meu si sa imi ceara sa ne dam ca el are de plecat. I-am spus ca nu am unde sa mă duc de domnul din fata si i-am spus sa mă lase in pace (deoarece avea o atitudone agresiva din start). Moment in care el s-a urcat in mașina lui (in care erau soția și copiii) și a intrat de 3 ori in mine intenționat. Am sunat direct la poliție, iar el a încercat sa plece pe langa mine, moment in care m-am dat mai in stanga fara sa il ating (ca sa il pot bloca sa nu fugă) iar el s-a băgat a 4 -a oară în mine țipând că am intrat eu în el. Doamna din spate care era din drive, a venit la mine si mi-a spus să-i iau numărul si să-l las sa plece deoarece cel din fata și-a mutat masina după ce am fost izbit si ținem tot drive-ul blocat. Aceasta s-a oferit să-mi fie martor daca am nevoie, mi-a lasat numarul si a plecat.

Aici incepe partea cu adevarat interesanta.

După ce a venit poliția si ne-a luat la sectie, domnul din imagini a devenit foarte compus și respectuos, un adevărat exemplar. Am fost puși sa facem procesul-verbal, iar el a început să mintă si sa spună direct ca el credea ca are loc pe lângă mine și că m-a acroșat de 3 ori deoarece, când mașina lui ”s-a dat în spate de la primul impact, s-a lovit de bordură și a mai ricoșat de 2 ori în mașina” (mea), astfel spalandu-se de faptul ca a făcut-o intenționat. A respins și faptul ca m-ar fi lovit și scuipat. După 5 minute, ajung filmarile de la Mc care erau depărtate și 480p at best :) Pe care politistul ni le arată. Nu se putea vedea dacă este sau nu bordura acolo (deci avea benefit of the doubt). Moment în care politistul l-a atenționat pe individ ca o sa fie mai grav dacă dă fals în declarații și i-a oferit șansa să-și rescrie procesul verbal. (Am înregistrare completă din secția de poliție în care el admite ca m-a lovit, dar și cand minte clar.)

O sa urc filmările complete de la incident și sunt deschis la întrebări. Inregistrarea nu o voi face inca publica deoarece nu am avut șansa sa discut cu un avocat”.

Comentarii Facebook