Caz șocant! Un adolescent german a omorât pe stradă o pensionară, în timp ce ducea gunoiul. La audieri, băiatul a invocat motive rasiale


Crimă şocantă în Mediaş. O pensionară de 74 de ani a fost ucisă în plină stradă de un tânăr de 17 ani. Adolescentul a fost prins de poliţişti după câteva ore. Este cetăţean german, dar locuieşte în plasament la o familie din Dumbrăveni. 

Şocant este faptul că, la audieri, tânărul care are probleme psihice, ar fi declarat că a ucis femeia din motive rasiale. Poliţiştii trebuie să stabilească acum dacă acesta avea discernământ şi putea fi lăsat nesupravegheat. Tâlharul a înjunghiat-o în zona gâtului şi, după ce i-a smuls lănţişoarele, a fugit. Victima a fost găsită zăcând pe asfalt de vecini, care au sunat imediat la 112. Bătrâna a fost resucitată de echipajele medicale sosite la faţa locului, însă fără succes.  

Presupusul criminal ar avea probleme psihice

Suspectul este un tânăr de 17 ani, cu cetăţenie germană, care ar avea probleme psihice. Locuieşte în plasament la o familie din Dumbrăveni. De acolo a fost ridicat de poliţişti.  

Vestea i-a panicat pe vecini. „Eu mai vin noaptea şi bag maşina în garaj, dar acum chiar că îmi este frică”, spune speriat un bătrân. „Şi eu am două fete şi îţi e frică seara să mai ieşi”, mărturisește și o femeie.

Adolescentul a fost audiat şi se află acum în custodia Parchetului de pe lângă tribunalul Sibiu. Anchetatorii vor stabili dacă acesta avea discernământ şi dacă ar fi trebuit să stea sub supraveghere permanentă.


Comentarii Facebook