Duminica 2 Octombrie

Tragedie pe o plajă din Spania: Doi români au murit, iar fiul în vârstă de 15 ani al unuia dintre ei este în stare critică


Doi români au murit înecați joi, pe o plajă din Spania, iar un adolescent de 15 ani a fost transportat în stare critică la spital. Plaja respectivă este frecventată în fiecare an de români.

Tragedia s-a petrecut pe plaja Capellanas din Salou, o zonă frecventată de români în fiecare an.

Doi români au murit, iar fiul în vârstă de 15 ani al unuia dintre ei este în stare critică, după ce au fost luați de valurile puternice, joi după-amiază, pe plaja Capellans din Salou, un oraș din provincia catalană Tarragona.

În momentul tragediei salvamarii schimbau steagul din galben în roșu din cauza vântului puternic

Potrivit El Pais, salvamarii au observat un grup de persoane care avea nevoie de ajutor în zona stâncilor. Au mers la fața locului și au scos din apă trei persoane: doi adulți, de 60 și 46 de ani, și un copil de 15 ani, toți trei de naționalitate română. Serviciul de salvare a început manevre de resuscitare pe toate cele trei victime, până la sosirea Sistemului Medical de Urgență (SEM).

Din păcate, cei doi adulți au murit, în timp ce minorul a fost dus la Spitalul Joan XXIII în stare critică. Conform sursei citate, 19 persoane și-au pierdut viața pe plajele catalane.


Comentarii Facebook