O fetiţă de 7 ani, răpită şi violată într-o dubă. Poliţiştii au făcut publice imagini cu al doilea suspect


Un bărbat a fost arestat după ce a agresat sexual o fetiță de șapte ani pe care a abandonat-o mai apoi într-o pădure de la marginea orașului. 

Potrivit polițiștilor britanici, copila a fost răpită din Droylsden, Greater Manchester, miercuri, 17 august, în jurul orei 16:00 (ora locală din Marea Britanie). Autoritățile sunt acum pe urmele unui al doilea suspect, un tânăr considerat complice la întregul atac, scrie The Sun.

Violată și abandonată în pădure

Anchetatorii au transmis că fata ar fi fost luată de un bărbat şi dusă într-o zonă împădurită, acolo unde ar fi întreţinut relaţii intime forţate cu ea. După ce a comis ororile, tânărul a abandonat-o pe copilă în pădure. 

Ea a reuşit să îşi găsească singură drumul către un parc din apropiere, și a cerut ajutor trecătorilor. În urma unei anchete, poliţiştii au arestat un bărbat în vârstă de 35 de ani, suspectat de răpire şi agresiune sexuală. Bărbatul va rămâne în spatele gratiilor, urmând să fie audiat zilele următoare. 

Bărbatul acuzat de viol ar avea un complice. Acesta are în jur de 20 de ani

Mai mult, poliţiştii au pornit acum pe urmele unui al doilea suspect, despre care spune că ar fi acţionat „în mod suspicios” în zona respectivă la momentul petrecerii atacului. Oamenii legii au făcut publice două fotografii cu bărbatul şi au îndemnat populaţia să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie în cazul în care au detalii despre acesta. 

agresor anglia 1.PNG

Prima imagine a fost surprinsă la câteva momente după răpire, în timp ce a doua a fost făcută la aproximativ 30 de minute după atac, au transmis poliţiştii.


Comentarii Facebook