O mamă de numai 25 de ani, vindecată de COVID-19, a murit secerată într-un club în timp ce sărbătorea


O tânără de 25 de ani, care locuia în Aprilia, Italia, a murit în timp ce se distra într-un club de noapte El Paso.

Femeia ar fi făcut un stop cardiac și nimeni nu a mai putut face nimic. Medicii care au ajuns rapid la locul incidentului au plecat fără a o putea salva. 

Tânăra de 25 de ani avea o fată și un băiat. Francesca Testana era alături de prieteni în discotecă, atunci când viața s-a scurs din ea. ”A fost un episod fulgerător'”, au transmis cei din club. ”'Am făcut totul pentru a o readuce la viaţă și am sunat imediat la 118”', au spus oamenii. 

Unii au acuzat că a fost vorba de abuz de droguri sau alcool, dar sora tinerei mare, Elisa, i-a luat apărarea vehement. ”'Sora mea, Francesca, nu era nici drogată, nici beată, i s-a făcut rău într-un club. Pentru că da, și mamele pot ieși. Cer linişte și respect pentru familia mea care este acum distrusă”. 

Francesca își creștea copiii de mulți ani cu dedicație și nu a apucat să mai iasă și în oraș. Miercuri a fost o excepție. Mai mult, ea a trecut și prin COVID, iar după carantină a decis să se distreze puțin alături de sora ei și de prieteni., scrie Corriere de la Sera

Un medic și o asistentă, care se aflau în club, au sărit în ajutor, iar apoi paramedicii au resuscitat-o o jumătate de oră.

”În 25 de ani așa ceva nu s-a întâmplat niciodată - spune proprietarul clubului. A fost o nenorocire pe care nu ne-am fi putut imagina-o niciodată. Am făcut tot posibilul ca să o ajutăm, dar, din păcate, toate eforturile noastre au fost în zadar.”, a spus proprietarul localului, îndurerat.

Prietenii Francescăi spun că aceasta nu a băut nimic, pentru că era oricum slăbită de perioada de zece zile de carantină. 

Mulți sărbătoresc după ce trec de COVID, dar pentru Francesca nu a mai fost timp. 

iorpe-U31601854676557XnG-U33601897888208pnE-656x492@Corriere-Web-Roma.jpg

Comentarii Facebook