Marti 16 August

Şofer, omorât după ce ar fi atins oglinda unei maşini. Totul a început de la un conflict în trafic


Caz absolut șocant în Bacău, unde un simplu conflict în trafic s-a terminat cu o mare tragedie. Un bărbat a fost omorât, aseară, în urma unui conflict spontan care a avut loc în dreptul unei şcoli.

Ieri seară, în jurul orei 19.35, polițiștii din Bacău au fost sesizați prin apel 112 despre un conflict spontan produs într-un cartier din municipiul Bacău. Martorii spun că un bărbat a fost bătut de un alt şofer după ce acesta i-a lovit oglinda maşinii. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit identitatea victimei, un bărbat de 53 din municipiul Bacău a cărui deces a fost constatat de echipajul de ambulanță sosit la fața locului, scrie Antena 3. 

Poliţiştii au identificat doi suspecţi, în trafic, la ieşirea din oraş, care au fost duşi la audieri. Cercetările continuă să se desfăşoare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău. Martorii au povestit că totul a început după ce victima ar fi atins oglinda altei maşini, apoi a urmat o şicanare în trafic terminată cu o bătaie, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook