Duminica 28 Aprilie

Replica arogantă a lui Pescobar, către un client care a criticat prețurile nesimțite. Dacă și la Cluj vine cu fițe, nu va fi bine!


Pescobar a avut o reacție deplasată față de un client care a îndrăznit să îi critice mâncarea de la restaurant. Taverna Racilor a fost închisă de ANPC pentru probleme grave de igienă, iar apoi Pescobar a făcut investiții, anunțând că renovările din toată țara l-au costat 2,5 milioane de euro. Nimeni nu poate verifica, însă, aceste sume, dar cert este că ceva s-a schimbat, pentru că restaurantul a fost redeschis.

Recent, un client i-a criticat mâncarea de la restaurant, mai precis faptul că este prea scump pentru câtă mâncare primești. Acesta a spus că de banii aceia mănânci mai multe paste, pentru că homarul are puțină carne, restul sunt cleștii și coada.

100 de lei și mănânci doar paste, că homarul este așa mare încât are 500 de grame, 400 de grame cleștii și coada, restul carne”, i-a scris, pe Instagram, clientul nemulțumit lui „Pescobar”.

Patronul de la Taverna Racilor nu a așteptat prea mult și a reacționat, printr-un mesaj video postat pe aceeași platformă socială.

Auzi, bă? Îți dau 100 de lei să stai acasă, îți trimit pe Revolut, să nu vii să mănânci homar. Și de 100 de lei să iei numai miezul din fructe, când te duci la banane, la Mega, să ceri miezul, că ăia cântărește doar coaja. Nucile la fel, iei doar miezul, și la gutui la fel”, a fost replica acidă a lui Pescobar. Acesta a încălcat regula din comerț, care spune că clientul are întotdeauna dreptate, lucru uitat și de alți patroni din HoReCa.

Acum, Pescobar va deschide și la Cluj un restaurant, de 1 decembrie, a anunțat el. Rămâne de văzut dacă fițele de București se vor plia în a doua capitală a țării și dacă clujenii vor scoate sute de lei pentru o masă.

Ce prețuri nesimțite va avea Taverna Racilor la Cluj. Notă de plată de 2.600 de lei la localul lui Pescobar - VIDEO

Comentarii Facebook