Gigi Becali critică bărbații care agață femeile pe internet și își laudă soția: ”O știu de la 14 ani, suntem verișori. Eu nu prea vorbesc d-astea”


Gigi Becali a avut o ieșire neașteptată și i-a criticat pe cei care agață femei pe internet. 

Dacă vrei 20, uite aici, internet, pe tine te vreau, pe tine te vreau, pe tine te vreau. Restu’, stați acolo, vin și la voi mâine.  Te uiți pe internet, cumperi, așa s-a ajuns lumea. Și omul care n-are frică de Dumnezeu, cumpără.  Și necuratul care își bagă coada, își lasă familiile”, a spus Gigi Becali, despre bărbați.

Eu pe nevasta mea o iubesc… Eu, de exemplu, dacă e să moară nevastă-mea, mai bine să mor eu! Ce? Să trăiască nevasta mea pentru copiii mei. Eu o iubesc pe nevasta mea. Cum zice Hristos, eu îmi iubesc femeia, dar eu știu așa… Capul meu e Hristos și eu sunt capul femeii mele. Hristos și-a dat viața pentru biserică și eu trebuie să-mi dau viața pentru femeie!”, a spus Gigi Becali, notează Wowbiz.

Gigi Becali își cunoaște soția de la 14 ani.

O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul al treilea. Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiție. Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important, tot ce îţi rămâne, familia şi copiii”, a dezvăluit Gigi Becali despre soția sa.

Despre noua generație de fotbaliști a spus că sunt interesați numai de femei.

Dacă te antrenezi nu îți mai arde nici de aia, nici de aia, nici de cutare, nici de băutură, nici de femei că ești obosit. N-ai cum! Nu mai ai sevă! Așa dacă nu ești obosit…femei în primul rând. Femei, femei, acum băgați pe TikTok! Nu e mă așa? Sunt tineri… au putere. Nu consumi puterea… femeie. Băutură, nu… prima și prima, femeile. Păi acum… internet. Pac… femei, femei. Dacă ești obosit nu-ți arde de femei, pac capul la somn. A doua zi iar, pac la somn. Așa antrenament jumătate de oră, 45 de minute, hai gata fugi la femei. Da, mă, da! Păi, așa e. 45 de minute antrenament…hai la femei. Ce să caut? Decât să mă antrenez pe teren, mai bine mă antrenez cu femeile. Nu e așa? 100% e așa”, a spus Gigi Becali.

Comentarii Facebook