Polițiști atacați cu drujba în timpul unei intervenții! Au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă


Un individ înarmat cu cu o drujbă și cu o toporișcă a atacat mai mulți polițiști într-o comună din Botoșani. Pentru a se apăra, agenții au tras mai multe focuri de armă.

Incidentul s-a petrecut la începutul acestei săptămâni când polițiștii din Botoșani au fost sesizați prin apel la 112 de către un bărbat de 57 de ani din comuna Mileanca, județul Botoșani cu privire la faptul că a fost agresat și că i-a fost distrus autoturismul de către un alt bărbat din aceeași localitate, scrie Antena 3.

Agresorul este fostul soț al concubinei, celui care a efectuat apelul de urgență. Echipajul de poliție a intervenit imediat, iar scandalul era în toi la acel moment. Bărbatul era supărat pentru că fostul soț al concubinei sale ar fi pătruns fără drept în locuința în care se aflau cei doi, notează sursa citată.

Între cei doi existau niște neînțelegeri mai vechi, iar pentru a calma spiritele, bărbatul a fost rănit de către un glonț, pentru că forțele de ordine au făcut uz de armă. Atacatorul a fost transportat ulterior la spital și internat la secția de psihiatrie. Polițiștii efectuează cercetări pentru distrugere, violare de domiciliu, lovire și alte violențe. 

Comentarii Facebook