Polițiști atacați de un bărbat cu drujba în timpul unei intervenții. Agenții au tras mai multe focuri de armă


Mai mulți polițiști au fost atacați într-o comună din Botoșani de un individ înarmat cu o drujbă și cu o toporișcă. Pentru a se apăra, agenții au tras mai multe focuri de armă.

Incidentul s-a petrecut la începutul acestei săptămâni când polițiștii din Botoșani au fost sesizați prin apel la 112 de către un bărbat de 57 de ani din comuna Mileanca, județul Botoșani cu privire la faptul că a fost agresat și că i-a fost distrus autoturismul de către un alt bărbat din aceeași localitate.

Agresorul este fostul soț al concubinului celui care a efectuat apelul de urgență. Echipajul de poliție a intervenit imediat, iar scandalul era în toi la acel moment. Bărbatul era supărat pentru că fostul soț al concubinei sale ar fi pătruns fără drept în locuința în care se aflau cei doi.

Se pare că între cei doi existau niște neînțelegeri mai vechi, iar pentru a calma spiritele, bărbatul a fost rănit de către un glonț, pentru că forțele de ordine au făcut uz de armă.

Atacatorul a fost transportat ulterior la spital și internat la secția de psihiatrie.

Polițiștii efectuează cercetări pentru distrugere, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe. A fost sesizat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani și se fac cercetări pentru infracțiunea de ultraj.


Comentarii Facebook