Sambata 26 Noiembrie

Fetiță româncă de 5 ani, aruncată din mașină pe asfalt, după un accident în Italia! Mama copilei a pierdut controlul volanului


O fetiță de 5 anișori a fost grav rănită la față, în urma unui grav accident produs pe drumul regional 11, în apropiere de Oriago di Mira, în Italia. Copila s-a lovit cu capul de asfalt, după ce a fost aruncată dintr-o mașină scăpată de sub control chiar de mama ei.

Accidentul a avut loc marți după-amiază. În jurul orei 13, micuța se afla în autoturismul mamei sale, o tânără de 31 de ani din Mira, de naționalitate română. La un moment dat, din motive încă necunoscute, femeia a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un stâlp aflat pe marginea drumului. 

Impactul a fost atât de puternic, încât cea mică a fost aruncată pe asfalt, lovindu-se la cap și suferind răni grave la față. Și mama ei a fost rănită, însă leziunile suferite nu îi pun viața în pericol. O primă reconstituire făcută de carabinieri arată că nicio altă mașină nu a fost implicată în accident, scrie Il Gazzettino. 

Comentarii Facebook