Plaja cu cea mai curată apă din lume! Destinația este printre preferatele românilor când vine vorba de vacanța de vară


Un studiu realizat recent de agenția de turism Florida Panhandle din SUA arată care este plaja cu cea mai curată apă din lume, destinația fiind printre preferatele românilor când vine vorba de vacanța de vară.

În fiecare an, în sezonul estival, românii preferă să-și petreacă vacanța în alte țări, raportul serivicii-preț fiind mult mai avantajos. Astfel, Grecia a ajuns să fie una dintre cele mai îndrăgite destinații de vacanță pentru mulți dintre noi. 

Grecia reușește să fascineze turiștii din întreaga lume prin istorie, cultură și bucătăria savuroasă, dar și prin peisajele sale de neegalat. Plajele mari, apa cristalină și ospitalitatea personalului face ca vacanța ta să fie una de vis. 

Plaja Prassa are cea mai curată apă din lume 

Conform studiului amintit mai sus, plajele grecești au cele mai curate ape din lume. Studiul a evaluat 2,4 milioane de recenzii de la călători din 75 de țări, analizând 50 de plaje de top pentru a identifica cele mai curate locații.

Astfel, din rezultatele studiului, aflăm că plaja Prassa de pe insula Kimolos, situată în partea de est a orașului, este  plaja cu cele mai curate ape din lume, fiind apreciată de 43,56% dintre recenziile călătorilor.  Pe lângă puritatea apei, aici vom găsi și un nisip fin, de o culoare deosebită. 

Comentarii Facebook