Miercuri 24 Aprilie

FOTO - Decorațiune cu iepurașul de Paște, pusă într-un parc înainte de Crăciun: „Copiii sunt derutați, nu știu dacă să îi mai scrie lui Moșu”


O decorațiune cu un iepuraș de mari dimensiuni alături de un ou roșu, specifică Paștelui, a fost amplasată, de curând, într-un parc din Motru, jutețul Gorj. 

Fotografia a fost postată pe o rețea de socializare de către un cetățean din Motru, care a ieșit cu copilul în parc și a rămas surprins când a văzut decorațiunea. „Copiii care au ieșit în parc sunt derutați, nu știu dacă să îi mai scrie scrisori lui Moș Crăciun!”, este mesajul postat pe Facebook de către bărbat. 

motru 1.PNG

Glumele pe seama fotografiei nu au întârziat să apară: „Schimbările climatice ne afectează sănătatea”, a comentat un internaut. „Păi, de Paște, nu ai avut parte de luminițe în oraș? E normal ca iepurașul să se întoarcă serviciul acum lui Moș Crăciun”, mai scrie cineva. „Iepurașul este ajutorul lui Moșu!”, „Au luat în considerare vremea”, „Trebuie să-mi bat găinile să-mi facă mai multe ouă, să le vopsesc pe 24 decembrie!”, au mai fost câteva din comentariile locuitorilor din Motru. 

Comentarii Facebook