Hoți bine-crescuți: Patru spărgători de locuințe au returnat totul și au făcut curat, după ce au realizat că au jefuit casa greșită


Poliția italiană anchetează o spargere ieșită din tipare care a avut loc săptămâna aceasta într-un orășel de lângă Florența. 

Conform faptelor reconstituite de anchetatori , patru hoți au intrat într-o casă din Bagno a Ripoli în seara de 15 noiembrie. Spargerea s-a produs la ora la care proprietarii pensionari, fiica acestora și copilul ei, precum și o acincea persoană erau la masă. Spărgătorii, care purtau măști, i-au încuiat pe cie prezenți într-o cameră apoi au început să răscolească imobilul, concentrându-se pe pivniță. În timpul jafului, cei patru au sustras ceasuri și bijuterii, însă n-au reușit, aparent, să găsească obiectul sau obiectele după care veniseră. 

Au pus totul la loc și au lăsat curat în urma lor 

În cele din urmă, infractorii au tras concluzia că au intrat în casa greșită. Ei au pus la loc toate lucrurile deranjate și au înapoiat ceasurile și bijuteriile furate, ștergându-și urmele cu mare grijă. În pivniță, unde au zăbovit mai mult decât în restul casei, spărgătorii au șters totul cu clor iar la plecare le-au prezentat scuze celor pe care i-au sechestrat, potrivit Observator. 

Din discuțiile purtate între tâlhari, proprietarii martori la acest incident bizar au înțeles că cei patru vizau, de fapt, casa unui avocat.


Comentarii Facebook