Fiul lui Adrian Mititelu Jr. a spus care a fost ”cea mai grea perioadă”: ”Am trăit în sărăcie, cu 3.000 de euro lunar!”


Adrian Mititelu Jr., fiul finanțatorului celor de la FCU Craiova, a spus că știe cum e să trăiască modest, afirmând că familia sa a trăit în ”sărăcie” cu 3.000 de euro lunar. Acesta a precizat că familia sa a trecut printr-o perioadă dificilă, numind-o „sărăcie”, care a durat aproximativ patru ani. Motivul invocat a fost dezafilierea echipei FCU Craiova de către FRF și alte probleme legate de afacerile familiei.

Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF, când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea a trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți. E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr, potrivit Antena Sport.

După aceste probleme, Adrian Mititelu Jr a afirmat că nu s-a mai uitat la bani și s-a dedicat achizițiilor de lux. Printre acestea se numără un Lamborghini Urus Mansory și un Mercedes G63 AMG Brabus 850 Widestar, ambele mașini având prețuri de peste 500.000 de euro.

Tânărul a declarat că mașina sa favorită este Lamborghini și că și-a dorit-o într-o anumită culoare: ”Mașina favorită e Lamborghini. Nu mi-a plăcut culoarea. Am vrut-o alb-albastră, așa vreau să fie. Acum e roșu cu negru, am cumpărat-o albă. Pe vremuri, nimeni nu avea voie să poarte roșu”.

După ce a spus cum a fost în perioada de ”sărăcie” cu 3.000 de euro lunar, mulți oameni l-au criticat pe Mititelu Jr. 15.000 de lei pe lună este un salariu foarte bun în România.

Comentarii Facebook